Какво е Mr.Music ?

Уважаеми партньори

предоставяме  на Вашето внимание, кратка презентация на услугата MrMusic.bg и предлаганите от нас услуги, съобразени с пазарната конюнктура, законовите изисквания и спецификата на Вашата дейност. 

Mr.Music управлява музикален каталог с уредени авторски и сродни права, от българския и световен музикален репертоар, на едни от най-изявените изпълнители, групи, музикални компании и продуцентски къщи.

Предлагаме специално създадени музикални колекции и компилации подходящи за нуждите на бизнеса – хотели, лоби барове, ресторанти, спа центрове, фитнес центрове, общи площи и др.
 

Съгласно Закона за авторското и сродните на него права (ЗАПСП), при публично изпълнение на музика във Вашите търговски обекти и магазини следва да се заплащат авторски и сродни права. Чрез тяхното заплащане композиторите, текстописците, певците, изпълнителните-инструменталисти и продуцентите получават възнаграждение за своя труд и инвестиции. Това е световна практика и България като член на ЕС стриктно се придържа към нея, като при нарушения се налагат строги санкции в размер от 2 000 до 20 000 лева.   

Музиката, която предоставяме, не изисква плащане на такси към колективни сдружения за събиране на авторски права или организации,представляващи изпълнители за публично изпълнение,
както национални така и международни. 
Тя е с уредени авторски и сродни права. Единствената такса, която се заплаща е месечния или годишен абонамент за използване на музиката. 
В този абонамент са включени таксите към независимите автори/изпълнители, предоставянето на музиката в съответния формат, 
както и периодичното u обновяване.

Притежаваме музикални каталози,  включващи различни по жанрове изпълнения със заплатени  права (авторски, продуцентски и изпълнителски), както и  съответното разрешение от лицензодателите ни да използваме тяхното съдържание за озвучаване на отделни търговски обекти или вериги от обекти. Обемът звукозаписи (песни и инструментали) към  момента наброява над 13 000 мин. и непрекъснато нараства и се обогатява. Тяхното групиране може да съобразим изцяло с Вашите желания и изисквания, както и с отделните часови пояси за тяхното излъчване.

Музикалните произведения се предоставят на ползвателите чрез създаден за целта интернет сайт - www.mrmusic.bg , който дава достъп на Вашите обекти до стрийм – излъчване на живо.  - Предлагаме безплатна организация на изпълненията по музикални жанрове съобразно желанията на клиента. Te могат да се излъчват в отделни часови пояси и получават от съответния потребител под формата на „Радио” програма. В програмата могат да се включат отделни блокове с Ваши рекламни съобщения или  такива на Ваши партньори, съответно на различни продукти и марки, които може да подсигурите, чрез продажба самостоятелно. Това е един допълнителен приход за Вас, от който може да се възползвате, намалявайки своите разходи. - Изработка на рекламните съобщения на преференциални цени, като стойноста се калкулира отделно извън таксите за музикални права.

При предоставяне на готови такива Ви осигуряваме монтаж в програмната схема. - Цената за озвучаване на обектите покрива изработката на програмата и всички видове права (авторски, продуцентски и артистични). Оставаме на Ваше разположение, за допълнителна информация  или за съвместна среща.